Broušení a ostření - pro řemeslníky, gastronomii a domácnosti
Pilový koutouč HSS - průměr 300 až 600mm - šraňkování
22 5309 - 56KV5°
22 5310 - 56KV25°
22 5333 - 40KV25H
Nesprávně nabroušený kotouč (ostření pilníkem, ruč. el. nářadím), nebo ztupený má za následek pálení dřeva, následné vyhřátí kotouče a jeho zvlnění až popraskání.
Řezání s takovým kotoučem je nebezpečné, ale i zvyšuje spotřebu el. energie.
Hoblovací nože do délky 260 mm
Tupé hoblovací nože pálí dřevo, vyštípají ho a třepí povrch
Nůžky
  • kadeřnické
  • krejčovské
  • na plech
  • zahradní
  • na manikůru
  • atd...
Kuchyňské nože kovové
standartní ostření, nebo vytažení starších nožů
Kuchyňské nože keramické
před
po
Lze opravit ulomenou špičku
a drobně zubaté ostří.Hrubě vyštíplé ostří opravit nelze
Otupený nůž lze snadno poznat, když si lehce přejedete přes hranu nehtu. Pokud nůž zadrhává, tak je ostří poškozené.
Sestavy do mlýnků na maso a nožíky do mixérů
Dodací lhůta při broušení, ostření, je zhruba od 3 do 7 pracovních dnů. Záleží na množství nástrojů a jejich opotřebení.
Zákazníci, kteří nemohou přijet osobně, můžou výrobky zasílat k nabroušení poštou.
Při zpětném odeslání bude připočteno poštovné.
Po dohodě je možné brousit i jiné nástroje a nářadí, které nejsou uvedeny v přehledu.
Kovoobrábění
Nástrojařství

Broušení, ostření